Noile manuale în limba maghiară pentru clasa a VII-a avizate de Ministerul Educației

Manualele Corint pentru clasa a VII-a, cu punctaj MAXIM la licitația organizată de Ministerul Educației și Cercetării, acum disponibile și în LIMBA MAGHIARĂ!
Dacă ești unul dintre profesorii de fizică sau biologie, care vor să comande (prin platforma ME) manuale în limba maghiară pentru clasa a VII-a, ai ajuns unde trebuie! Manualele Corint pentru clasa a VII-a, în limba maghiară, sunt acum avizate de Ministerul Educației!
La fel ca toate lucrările Corint, aceste două manuale sunt concepute cu un singur scop: acela de a transforma fiecare lecție într-o experiență captivantă și eficientă.
Drept garanție a calității conținutului, aceste materiale didactice au obținut locul I la licitația organizată de Ministerul Educației în 2024, fiind recomandate de Revista Știință & Tehnică.

Fizika (lb.maghiară). Manual pentru clasa a VII-a
Autori: Cristian Presură, Daniela Berchez, Károly Bogdan, Gabriela Deliu, Petronela Angela Ioja, Aneta Mihalcsik, Daniela Țepeș
136 pagini

Biologia (lb.maghiară). Manual pentru clasa a VII-a
Autori: Silvia Olteanu, Iuliana Tanur , Camelia Manea, Florina Miricel, Corina Kodjabashija
120 pagini
Iată alte 5 MOTIVE pentru care să alegi manualele Corint:
- Stimulează curiozitatea elevului și îl mențin implicat activ în procesul învățării – maniera inovatoare provoacă elevii să analizeze, să aplice, să extragă informații și să își exerseze cunoștințele prin joc didactic.
- Conțin foarte multe informații legate de fenomene studiate în diverse ramuri ale științelor naturii (fizică, biologie, astronomie și chimie).
- Provocă elevii să aplice noile cunoștințe în alte situații, dar și în propria viață – elevii sunt încurajați să cerceteze, să pună întrebări și să descopere singuri răspunsurile, asigurând transferul informațional, dar și exersarea capacităților de investigație științifică.
- Permit dezvoltarea de abilități sociale ale elevilor (capacitatea de a coopera și de a lucra împreună cu ceilalți, de a spori toleranța și empatia) – elevii dezvoltă concepte noi și învață să privească lucrurile din perspective diferite, fiind provocați să se implice în autoevaluare și interevaluare.
- Contribuie la formarea și dezvoltarea competențelor, aptitudinilor și a atitudinilor prevăzute în programa școlară – sunt propuse experimente simple, care pot fi realizate de elevi cu mijloace ușor de obținut, prezentate explicit prin întrebări ajutătoare.
Pentru informații suplimentare, ne poţi contacta la unul dintre numerele de telefon: 0787.806.830; 0786.883.334; 0758.225.440 sau pe adresa de e-mail scoli@edituracorint.ro